Neem gerust even contact op: 06 53 47 57 01
Geplaats op zondag, 7 april 2013 om 12:58:25

Vanaf 1 april is er een nieuw product in het Verfassortiment van Repair Care: DRY FLEX® SF. Een unieke, duurzame reparatieplamuur waarin het beste van plamuur en epoxy gecombineerd wordt, speciaal bedoeld voor het plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout.

De belangrijkste producteigenschap van DRY FLEX® SF is de zeer snelle uitharding. Ook bij koudere temperaturen. Bij 20ºC is het product namelijk na een half uur al schuur- en overschilderbaar; bij 5ºC al na 1 uur. Daarnaast is het product praktisch het hele jaar door te gebruiken (toepassingstemperatuur 0 – 30ºC) voor reparaties van 0 – 6 mm. Om nog sneller te kunnen werken is het bovendien niet nodig om voor te behandelen met een voorstrijk. 

Betonreparatiepasta DRY FLEX® CO

De tijdens de Klanttevredenheid Awards gepresenteerde betonreparatiepasta is zo positief ontvangen bij schilders dat ook wij hier graag melding van maken. De reparatiepasta is te gebruiken voor snelle, kleine cosmetische reparaties van beton en steenachtige ondergronden (na 4 uur uitgehard*). Ideaal voor het repareren van niet-constructieve reparaties van beton en steenachtige ondergronden.  
De betonreparatiepasta van Repair Care toegepast in de praktijk Geschikt voor:

  • Het repareren van niet-constructief beschadigd beton, steen en calciumsulfaat gebonden ondergronden.
  • Het repareren van muren, vloeren, trappen en ornamenten.
  • Het opvullen van conusgaten, hijsogen en grindnesten.
  • Het repareren van losgerukte verankeringen bij relingen, hekken en afzettingen.
  • Het verlijmen en vullen van (niet-dilaterende) scheuren, voegen en naden.
  • Toepassing binnen en buiten.

* Dit is een indicatie voor een reparatie met een laagdikte van 1 cm bij 20ºC. De uitharding kan afwijken door o.a. schommelingen in temperatuur, laagdikte en luchtvochtigheid.

Populairste