Neem gerust even contact op: 06 53 47 57 01
U zit nu hier: home / softwashen


 

 

Softwash


wat is Softwash?SoftWash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten en webben alsook stofaanslag direct reinigt.

Tevens dood het direct alle alg, bacteriën, schimmel, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.


Ontdek de revolutie in exterieur reiniging - Introducing SoftWash!

SoftWash biedt een geheel nieuwe benadering van het reinigen van oppervlakken. Onze methode maakt gebruik  van biologisch afbreekbare Shampoos  die niet alleen vuil en stof verwijderen, maar ook insectennesten, webben en zelfs ongewenste organismen zoals algen, bacteriën, schimmel en mos elimineren.
Het resultaat is een grondig gereinigd en gedesinfecteerd oppervlak.

Onze chemicaliën dringen diep door in het materiaal en verwijderen niet alleen vuil aan de oppervlakte, maar doden ook de wortels van de organismen. Het is als een ongediertebestrijding voor uw pand.

De voordelen van SoftWash zijn talrijk. Ten eerste biedt het een veilige en revolutionaire methode om uw eigendom nieuw leven in te blazen en een frisse uitstraling te geven.

In tegenstelling tot hogedruk reiniging, dat oppervlakkig is en de groei van organismen bevordert, doodt SoftWash de organismen tot in de wortels, waardoor nieuwe groei wordt voorkomen. Bovendien minimaliseert SoftWash het risico op schade aan uw eigendom tijdens het reinigingsproces.


Werkwijze

Onze werkwijze is zorgvuldig en professioneel. We zorgen ervoor dat uw eigendom veilig is voordat we aan de slag gaan en beschermen omliggende gebieden die niet met de chemische stoffen in aanraking mogen komen. Na de behandeling verzorgen we uw planten met onze Plantwash, waarmee we eventuele chemische resten neutraliseren en uw planten een boost geven. En uiteraard laten we uw werkplek schoon en opgeruimd achter, zodat u direct kunt genieten van het prachtige resultaat.

Als u kiest voor SoftWash, profiteert u van tal van voordelen. U verhoogt de waarde van uw eigendom, verbetert de algehele uitstraling, verlengt de onderhoudsinterval en verlaagt mogelijk de energiekosten. Bovendien is SoftWash gezondheidsvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen, ecologisch verantwoord en veilig. Het is een kosteneffectieve oplossing die zichzelf terugbetaalt door lagere jaarlijkse onderhoudskosten.

Kies nu voor milieubewuste reiniging en maak een verschil met SoftWash. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.